Nieuwsbrief

Organisatie

Vlucht-informatie

Zoeken

Sponsorprijzen 2012

Kwartjespoule

Beste leden,
 
Als duivenvereniging met een afnemend aantal leden, zoals bij alle duivenclubs overigens, moeten we waar nodig op de kleintjes letten. We proberen met alles zo efficient mogelijk om te gaan om de kosten voor de club zo laag mogelijk te houden.
 
Zo moeten we tijdens het inkorven en afslaan telkens 2 pagina's printen van de poulestaat. Op de eerste pagina staan de duiven, daar komen we uiteraard niet onderuit. De tweede pagina is echter alleen noodzakelijk omdat daar de poultjes op staan. In ons geval meestal alleen het aantal gezette duiven voor de "kwartjespoule"! We willen daarom vanaf dit seizoen een proef doen om tegelijk bij binnenkomst bij de concoursleider niet alleen het aantal duiven door te geven maar ook het aantal duiven dat je gaat zetten voor de kwartjespoule. Deze moeten dus niet meer in het klokje ingevoerd worden. 
Uiteraard blijft het nog wel mogelijk om gewoon te poulen op de duiven op de hogere niveau's zoals kring, regio, afdeling enz., enz.
 
In het begin zal het even wennen zijn, maar na verloop van tijd zal het vanzelfsprekend zijn en kunnen we op deze wijze veel papier en, vooral, inkt uitsparen...
 
We hopen dat deze mail een beetje duidelijk is en mocht er een keer iets misgaan dan zal de Elektronische Commissie dit wel weer rechtbreien!
 
tot zover,
vriendelijke groet,
 
Comm. Activiteiten en Sponsoring
Comm. Elektronisch klokken