Opgave nieuwsbrief

Geef u hier
op voor de
Nieuwsbrief

Organisatie

Vlucht-informatie

Zoeken

Nieuw: Stamkaarten weergeven in meldprogramma

Het seizoen lijkt aanstaande te zijn. Voor sommigen kan het niet vroeg genoeg beginnen, anderen zouden graag zien dat de start van het duivenseizoen, blijvend, een maandje later gepland zou worden.
Door de start van a.s. vrijdag wordt dit artikel weer actueel. Wilt u, als lid van Steeds Verder, met onderstaande meedoen, lees dan de handleiding nog eens goed door. Kom je er niet uit, neem dan contact op met Albert.
Heb je afgelopen jaar al meegedaan en je wilt bepaalde duiven wissen, geef die ringnummers dan ook even door aan Albert. Duiven toevoegen kunt u zelf.


Regelmatig knutselen we wat aan ons meldprogramma. Vanuit de NPO en Compuclub kwam men, met het oog op GPS 2021, tot het plan om aan de hand van het ringnummer van de gemelde duif de stamkaart zichtbaar te maken.
Dit leek ons ook wel een leuk idee, dus aan de slag. En hoewel het allemaal nog niet zo loopt als we zelf hoopten, maar daar merkt u als gebruiker niets van, is het geheel nu operationeel.

Klik op het PDF-icoon voor een uitgebreide uitleg:

Het is vooraf een beetje werk en uiteraard is het geheel vrijblijvend om wel of niet mee te doen maar het leek ons een leuke aanvulling.

 

De EC-commissie