Klik op de banner om naar de website van de sponsoren te gaan


 

Opgave nieuwsbrief

Geef u hier
op voor de
Nieuwsbrief

Organisatie

Vlucht-informatie

Zoeken

p.v. de Luchtreizigers Hengelo en Make a Wish

p.v. de Luchtreizigers, Hengelo, in actie voor Make-A-Wish

In 2024 vieren we het 100-jarig jubileum van onze vereniging De Luchtreizigers in Hengelo (O). Wij zijn bijzonder blij en trots dat onze club deze leeftijd mag gaan vieren. Maar oud worden is echter niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid, voor vele kinderen bestaat hun leven vooral uit ziekenhuisbezoeken en omgaan met ernstige ziektes. 

Om deze kinderen tussen 3 en 18 jaar, de moed te geven om door te zetten maakt Make-A-Wish Nederland hun allerliefste wens mogelijk. Het ene kind beleeft de dag van zijn leven als brandweerman, een ander kind ontmoet haar favoriete artiest en een ander heeft de wens om samen met een pinguïn op de foto te gaan. Een grote groep vrijwilligers maakt deze wensen mogelijk, maar zonder financiële ondersteuning is het een stuk moeilijker om deze kinderen de dag van hun leven te geven. Om die reden hebben wij besloten om in het jubileumjaar een groot deel van de opbrengst van onze bonnenverkoop (die plaats zal vinden eind 2023/begin 2024) te doneren aan Make-A-Wish Nederland.

Om de opbrengst zo groot mogelijk te maken werken we samen met André van Boxtel van Top Pigeons en Lex de Jong van GPS Auctions.
Beide partijen hebben aangegeven hun volledige medewerking te verlenen met deze actie!

Bekende Nederlanders zoals Wendy van Dijk, Michael van Gerwen, Ruben Nicolai en Studio Voetbal presentator Sjoerd van Ramshorst steunen Make-A-Wish Nederland als ambassadeur.


Naast de genoemde bonnenverkoop zullen er ook b.v. een aantal forums georganiseerd worden.

U kunt alle informatie over deze mega-actie vinden op de website van p.v. de Luchtreizigers via onderstaande link:

https://www.luchtreizigers.nl/100jaar/


Op Youtube vindt u een prachtig promotiefilmpje: